latinica  ћирилица
21/05/2024 |  10:57 | Аутор: СРНА

Пале: Дијете задобило тешке повреде у удесу три возила

Љекари Клиничког центра Универзитета у Сарајеву констатовали су тешке тјелесне повреде код дјетета повријеђеног у саобраћајној незгоди у мјесту Поткрајеви, у општини Пале, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.
Полиција Српске - Фото: РТРС
Полиција СрпскеФото: РТРС

У овој незгоди која се догодила јуче на магистралном путу Подроманија-Сумбуловац повријеђено је укупно пет особа.

У незгоди су учествовали возачи аутомобила рено чији су иницијали А.К. из Сарајева, теретног возила волво В.Џ. из Источног Сарајева и аутомобила опел Г.В. из Шековића.

Увиђај су извршили припадници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Пале и након документовања предмета Окружном јавном тужилаштву у Источном Сарајеву, против лица чији су иницијали А.К. биће достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу угрожавање јавног саобраћаја.

Полицијској станици Соколац јуче је пријављено да је овлаштено лице у фирми у Сокоцу поручило теретно моторно возило од фирме у Пољској, те извршило новчану уплату истом у износу од 16.500 евра, након чега возило није испоручено.

Обавијештено је Окружно јавно тужилаштво Источно Сарајево и у току је предузимање свих мјера и радњи на расвјетљавању кривичног дјела превара.