latinica  ћирилица
14/06/2024 |  09:18 ⇒ 09:18 | Аутор: РТРС

Наша Банка а.д. Бањалука уручила вриједну донацију рачунарске опреме

Наша Банка а.д. Бањалука кроз ангажмане на пројектима друштвено одговорног пословања ради на стварању чврстих веза са локалном заједницом у којој послује, те се овај пут са задовољством одазвала позиву за помоћ при набавци рачунарске опреме за потребе ЈЗУ "Специјална болница за психијатрију Соколац".
Наша банка - Фото: Уступљена фотографија
Наша банкаФото: Уступљена фотографија

- Препознали смо значај учешћа у набавци рачунарске опреме за ову хуману установу у којој се на лијечењу свакодневно налази око 150 пацијената о којима брину. Узимајући у обзир и нашу успјешну сарадњу која траје већ неколико година и значај ове болнице за здравствени систем, са задовољством смо дали свој допринос у виду набавке неопходне рачунарске опреме - рекао је Дејан Божић, директор филијале Наше Банке а.д. Бањалука у Источном Сарајеву.

Драган Булајић, вд директор болнице, примио је донацију и изразио захвалност Нашој Банци, која се одазвала ниховој молби, те донирала неопходну рачунарску опрему, чиме је дала значајан допринос овој установи.

- Донација у виду рачунарске опреме значајно ће олакшати и поспјешити рад, а самим тим и створити боље услове за пацијенте који се налазе на лијечењу у нашој установи. Свакодневно се трудимо да пацијентима обезбиједимо боље услове, реновирајући болничке просторије, и улагајући у средства рада, те овом донацијом Наше Банке дат је велики и значајан допринос, на чему смо им неизмјерно захвални јер су препознали наше потребе -  изјавио је Булајић.

Наша Банка а.д. Бањалука као чланица једне од водећих пословних групација из Србије (Галенс Инвест) са циљем пружања што квалитетније услуге клијентима спровела је рибрендинг својих пословница, покренула нове и технолошки унапређене дигиталне канале плаћања, те континуирано ради на ширењу пословне мреже и банкомата.