latinica  ћирилица
14/06/2024 |  16:29 | Аутор: СРНА

Чабрић: Каратиста Павле Дујаковић исписао историју освајањем бронзе

Министар породице, омладине и спорта Републике Српске Селма Чабрић истакла је да је каратиста Павле Дујаковић освајањем бронзане медаље на спортским играма БРИКС-а у Русији исписао историју.
Селма Чабрић - Фото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Селма ЧабрићФото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

Чабрићева је нагласила да Дујаковић први пут наступа као репрезентативац Републике Српске и осваја прву медаљу за своју Републику, те му пожељела да ово буде само први корак у сјајној каријери која је пред њим, саопштено је из ресорног министарства.

- Сигурна сам да ћете нас обрадовати са још много медаља у будућности, што Вам од срца желим. Честитам Вам освајање бронзане медаље на спортским играма БРИКС-а којом сте исписали историју, освојивши прву медаљу за нашу Републику Српску на тако великом спортском такмичењу - истакла је Чабрићева у честитки.

Каратиста Павле Дујаковић из репрезентације Републике Српске освојио је данас бронзану медаљу на спортским играма БРИКС-а у Казању.

Репрезентација Српске наступа под својом заставом и обиљежјима, а представља је шездесет четворо спортиста у осам спортова.

Игре су отворене у Међународном изложбеном центру "Казањ експо", а учесници се такмиче у 27 спортова и биће додијељено 387 медаља.

Игре БРИКС-а трају до 23. јуна.