latinica  ћирилица
18/06/2024 |  11:49 ⇒ 14:57 | Аутор: РТРС

Познати сви учесници рукометног спектакла у Добоју

Међународни рукометни ТВ турнир шампиона у Добоју биће одржан од 28. августа до 1. септембра.
55 Међународни рукометни турнир - Фото: Уступљена фотографија
55 Међународни рукометни турнирФото: Уступљена фотографија

Познати су сви учесници, а то су вишеструки шампион Мађарске Веспрем и вишеструки учесник завршнице Лиге шампиона, трећи пут узастопно египатски великан Ал Ахли, први пут у Добој долази Татабања из Мађарске, шампион Турске Бешикташ, рукометни див из региона и апсолутн владар Хрватске РК Загреб, такође и вјечити шампион Србије Војводина из Новог Сада. Добојска публика имаће прилику да гледа само шампионе и поново ће гледати македонског првака Еурофарм Пелистер из Битоља, а на крају највише аплауза добиће домаћа Слога.

Улазнице за турнир ће ускоро бити пуштене у продају, тако да сви заинтересовани могу на вријеме да обезбиједе мјесто на трибинама.

- Међународни рукометни ТВ турнир шампиона у Добоју представља најјачи турнир у региону, а и шире. Доказ тога је да се прошлогодишњи побједник Барселона окитила титулом шампиона Европе. Очекујемо незаборавну атмосфери и изванредне мечеве који ће остати у сјећању свим љубитељима рукомета и спорта. Турнир ће пратити бројни други садржаји, едукативни семинари, изложбе као и многа изненађења, активација за публику у нашој Фан зони која ће и ове године бити неизоставан дио турнира. Позивам све љубитеље рукомета да на вријеме обезбиједе улазнице за турнир. Ми ћемо дати све од себе да организацију подигнемо на виши ниво - рекао је Данијел Шарић, добојски рукометни ас и предсједник Извршног одбора турнира.

Овај спектакл биће доступан широј публици захваљујући ТВ преносима на каналима РТРС-а и Арена Спорт. Гледаоци широм региона моћи ће да прате узбуђење и акцију директно из рукометне дворане у Добоју.