latinica  ћирилица
18/06/2024 |  11:59 ⇒ 13:02 | Аутор: РТРС

Стевандић организовао пријем за Кошаркашки клуб "Орлови"

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевнадић угостио је данас у Бањалуци кошаркашице и руководство бањалучког Женског кошаркашког клуба "Орлови", са којима је разговарао о оствареним резултатима као и плановима овог клуба за будућност.

Стевандић је честитао кошаркашицама на освојеним трофејима у овој сезони, нагласивши да је велики успјех то што су титулу шампиона БиХ освојиле без иједног пораза, што показује велику посвећеност и труд за постизањем највиших достигнућа.

Нагласио је да су кошаркашице показале да је Бањалука град спорта, а да су оне најбољи амбасадори града и Републике Српске.

Он наглашава да је њихов допринос у развоју спорта немјерљив, јер не само да постижу врхунске резултате, већ и инспиришу младе генерације да се баве спортом.

Чланови клуба су захвалили предсједнику Стевандићу на пријему, изразивши своје задовољство и захвалност за пружену подршку.

Истакли су да им оваква признања и подршка пуно значе, јер мотивишу и подстичу даљи рад и напредак. Захвалили су на свим досадашњим улагањима у спорт и изразили наду да ће се та сарадња и подршка наставити и убудуће, чиме ће се омогућити још бољи резултати и даљи развој спорта у Републици Српској.

Стевандић додаје да резултати и успјеси Женског кошаркашког клуба "Орлови" морају натјерати институције Републике Српске на бољи третман спортских клубова, да наставе улагати у развој спорта у Републици Српској, јер је заједнички циљ стварање повољних услова за даљи напредак и афирмацију спортиста, те развој спорта као једног од кључних сегмената друштвеног живота.