latinica  ћирилица
20/06/2024 |  10:22 ⇒ 10:36 | Аутор: РТРС

Два лица осумњичена да су оштетила привредно друштво за 25.000 КМ

Лица из Бањалуке чији су иницијали С.Р. и М.К. ухапшена су због сумње да су причинила материјалну штету од 25.000 КМ привредном друштву, чију су картицу за точење горива неовлаштено користила на бензинским пумпама у Бањалуци.
Полиција Српске - Фото: РТРС
Полиција СрпскеФото: РТРС

Наведена лица се сумњиче да су кривично дјело починила у временском периоду током марта и априла 2024. године, на начин да су неовлаштено користила картицу за точење горива привредног друштва, на бензинским пумпама у Бањалуци, чиме су оштећеном привредном друштву причнила материјалну штету у износу од око 25.000 КМ, саопштено је из полиције.

На основу наредбе судије за претходни поступак Основног суда у Бањалуци, извршено је претресање стана и других просторија које користе осумњичени и том приликом су пронађени и привремено одузети предмети који могу послужити као доказ у кривичном поступку.

Над лицима С.Р. и М.К. је извршена криминалистичка обрада, а о свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, те након комплетирања и документовања предмета слиједи достављање извјештаја о почињеном кривичном дјелу.