latinica  ћирилица
20/06/2024 |  18:44 ⇒ 18:50 | Аутор: РТРС

Производи ТРБ представљени на сајму у Паризу

Компанија Технички ремонт Братунац представила је своје производе на Сајму намјенске индустрије у Паризу на којем су договорене бројне сарадње и нови уговори са фирмама из Саудијске Арабије, Мађарске, Јужне Африке и Индонезије, као и проширење сарадње са дугогодишњим партнерима.
"Технички ремонт" Братунац на сајму - Фото: РТРС
"Технички ремонт" Братунац на сајмуФото: РТРС

- ТРБ се увијек представља на најбољи могући начин и у пуном свјетлу са свим својим производима који су и те како препознатљиви на свјетској сцени, што нам је и овај сајам још једном потврдио - саопштено је из ове компаније.

У саопштењу се додаје да је Еуросатор највећи Сајам у Европи на којем излажу многе водеће свјетске фирме, међу којима су и многи сарадници ТРБ-а.

- Колико смо цијењени говори чињеница да наш "Вихор" поносно рекламира водећег произвођача у индустрији возила специјалне намјене - поручио је директор пословања ТРБ-а Раде Бошковић.

ТРБ је на Сајму наступио заједно са неколико компанија намјенске индустрије из БиХ, у организацији Спољнотрговинске коморе.

У саопштењу је наведено да је ТРБ на сајамској изложби, која ће бити завршена сутра, угостио и амбасадора БиХ у Француској Бојану Кондић Панић, као и друге високе представнике министарстава БиХ.

Сајам, који је отворен у понедјељак, 17. јуна, представља један од најзначајнијих свјетских сајмова намјенске индустрије, а одржава се од 1967. године, сваке двије године.