latinica  ћирилица
24/06/2024 |  14:40 | Аутор: РТРС

М:тел - безбрижна комуникација и на путовању

Истражите свјетске дестинације уз 4Г картицу и одличне роминг тарифне опције. Док се ви спремате за савршено љетовање, м:тел је потпуно спреман да вам олакша ваше путовање са својим роминг тарифним опцијама и новим 4Г картицама. Без обзира да ли се опуштате на обали Јадранског мора, посјећујете природне љепоте нашег региона или истражујете свјетске метрополе, м:тел нуди све што вам је потребно за безбрижну комуникацију током вашег одмора, наводи М:тел у свом саопштењу.
М:тел - Фото: Уступљена фотографија
М:телФото: Уступљена фотографија

М:тел роминг тарифне опције су креиране тако да вам понуде транспарентност, економичност и најбољу покривеност. Ваше је само да одаберете роминг тарифну опцију која највише одговара вашим потребама и одабраној дестинацији те је активирате путем апликације м:ГО или Мој м:тел и на тај начин обезбиједите себи потпуну контролу комуникације изван своје мреже.

Роминг тарифне опције такође можете да активирате и путем сервиса Мој мени бирањем кода *100#, а за све додатне информације ту је и 24/7 м:тел кориснички центар који можете позвати на број 0800 50 000 или уколико сте већ у иностранству, путем броја 066 10 10 10.

Подсјећамо вас да је у свим м:тел продајним мјестима у БиХ у току акција бесплатне замјене ваших 3Г старих картица за нове 4Г картице.

Ово је посебно важно јер развојем технологије и свиме оним што нам она доноси, велики број земаља Европе и свијета већ је укинуло комуникацију путем 3Г мреже. То значи да свој телефон са 3Г картицом нећете моћи да користите за приступ интернету у иностранству, те је веома битно да се правовременом замјеном картице припремите за ваше будуће путовање и уживате у свом планираном одмору - поручију из М:тела.