latinica  ћирилица
Може и другачије
Емисија о уређењу ентеријера
Може и другачије
17:50
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД

О ЕМИСИЈИ
Може и другачије

Желите промјену свог животног простора, стана, канцеларије, терасе, али стално то одгађате јер сте несигурни у своје одлуке или вам увијек мањка новца за уређење? Kоји год разлог да сте до сада имали, заборавите га и уз  емисију "Може и другачије " прионите на посао. Врло брзо ћете се увјерити да за свакога имамо понеки добар савјет, новост из свијета дизајна која ће баш Вас занимати и корисне информације која ће вам омогућити да жељени простор, без обзира на буџет којим располажете, учините љепшим и угоднијим.

У емисији, уз стручне савјете тима архитеката рјешавамо проблеме на које људи наилазе приликом стварања властитог дома, те на конкретним примјерима показујемо како и на који начин приступити појединим елементима уређења.

Посебно издвајамо веома захтјевне адаптације које пратимо у свим фазама радова. Све то радимо  на домаћем терену, а примјењујемо новитете из свијета дизајна, архитектуре и уређења ентеријера уз практичне савјете. 

У емисији поред младих и успијешних архитеката гостују  и корисници простора који  говоре о властитим искуствима и задовољству животом и радом у свом простору.
Стална екипа у емисији већ пету годину је сниматељ Јан Ракић, расвијета Марио Паљевић и монтажери Биљана Шева и Огњен Богдановић.
Уредник и аутор емисије  Аника Матић

Редакција: Културни, образовни и религијски програм