latinica  ћирилица
22/08/2014 |  19:16 | Аутор: Агенције

Звезда може да региструје играче!

Фудбалском клубу Црвена звезда укинута је забране регистрације играча, потврдила је Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије.
Стадион Црвене звезде - Фото: РТРС
Стадион Црвене звездеФото: РТРС

Црвена звезда ће моћи да региструју играче који су појачали клуб овог љета, јер су достављени докази о измирењу обавеза према повјериоцима или постизању споразума са повјериоцима.

Такође, из Звезде су депоновали средства на рачун ФС Србије у висини дуга према Слободе из Ужица. Разлог за такву акцију је чињеница да је у току процес тројне компензације између Црвене звезде, Слободе и ФС Србије.

"Црвено-бијели" су у овом прелазном року довели Милоша Босанчића, Богдана Планића, Ненада Гаврића, Данијела Аврамовског, Предрага и Стефана Ђорђевића, Стефана Антића, Ђорђа Деспотовића и Мамдуа Мбођа из Сенегала.

Пошто је Звезди дозвољено да региструје играче, очекује се да ће посљедња појачања моћи да играју са Војводином у Новом Саду у трећем колу Јелен Суперлиге.

Забрана регистрације играча је укинута и Раду, јер су достављени докази о регулисању обавеза према повјериоцима.

Једини клуб којем је још забрањена регистрација нових играча је ОФК Београд. Чланови Дисциплинске комисије апеловали су на руководство ОФК Београда да до истека прелазног рока измире дуговања или постигну договор са повјериоцима.