latinica  ћирилица
23/04/2015 |  20:17 | Аутор: РТС

Најлуксузнији хотелски превоз на свијету!

Пред вама је најлуксузнији хотелски превоз на свијету! Управо тако би се могао окарактерисати "боинг 757" који ће вас у оквиру фантастичног аранжмана вриједног 132.000 долара, 24 дана возити од хотела до хотела ланца "Four Seasons".

"Украсни папир" је скинут са првог свјетског хотелског приватног авиона.

И једино што нема апартман за младенцe, али све остало што "боинг 757" канадског ланца хотела и одмаралишта "Four Seasons" (четири годишња доба) има одговара високим хотелским стандардима.

Сав луксуз објекта са пет звjездица је ту, само на висини од 9.000 метара.

Компанија са сjедиштем у Торонту је управо објавила прве снимке и фотографије који приказују унутрашњост њихове ускотрупне летjелице.

Одликује је "кавијар и шампањац" декор са 52 сjедишта, боље рећи фотеље. И све су ручно опшивене кожом. Вунени теписи су такође ручни рад.

Вjеровали или не, посjедује чак 150 сjедишта мање од стандардног комерцијалног "боинга 757".

Спољашњост је елегантно црна са "Four Seasons" логом на репном стабилизатору.

Шефови кухиње су дио посаде. Путнике опслужује посада која је обучена у духу хотелског особља, укључујући и извршног шефа кухиње, сос-шефа, консијержа и менаџера за услуге гостију.

Шеф кухиње Кери Сирс каже да би гости требало да очекују исти ниво услуге као и у њиховим хотелима. И мини-бар им стварно није потребан!

- Једина разлика је што би повремено могли да се протресемо у случају турбуленције - додао је он.

Тренутно примају резервације за путовања око свијета у 2016. години.

Први планирани "излет" трајаће 24 дана. Прва од девет дестинација је Лос Анђелес, а пут око свијета завршава се у Лондону.

Цијена је права ситница – 132.000 долара по особи!

Да би вам "било лакше" навешћемо вам мјеста на којима "стаје" и пружа вам "Four Seasons" хотелски смјештај: Хаваји, Бора Бора, Сиднеј, сјеверни Тајланд, Мумбај и Истанбул.