latinica  ћирилица
30/04/2015 |  15:03 | Аутор: СРНА

У петак претежено сунчано

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити претежно сунчано вријеме, уз постепено наоблачење током дана, и температуру ваздуха до 24 степена Целзијусова, саопштили су метеоролози.
Прољеће - Фото: РТРС
ПрољећеФото: РТРС

Слаба киша мјестимично очекује се према вечери прво на југозападу и југу, касније и у централним и источним предјелима, а у ноћи на суботу у већини предјела, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Јутарња температура износиће од четири до девет, на југу од осам до 12 степени Целзијусових.

Вјетар ће бити умјерен до јак, на моменте и олујни, југозападни.

У већини крајева данас прије подне било је умјерено, а послије подне претежно облачно вријеме, мјестично са слабом кишом, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура у 14.00 часова: Бјелашница два степена, Купрес осам, Чемерно и Ливно 12, Хан Пијесак 13, Калиновик, Мраковица, Невесиње, Дрвар и Иван-седло 14, Гацко 15, Дринић и Бугојно 16, Требиње, Мркоњић Град и Неум 17, Билећа, Бихаћ, Јајце и Сарајево 18, Нови Град, Рибник, Градачац, Сански Мост и Столац 19, Бањалука, Бијељина, Србац, Тузла и Чапљина 20, Добој, Фоча, Рудо, Мостар и Зеница 21, Горажде 22 и Вишеград 23 степена Целзијусова.