latinica  ћирилица
04/05/2015 |  10:18 | Аутор: СРНА

Козарац: Алић убијен тупим предметом

Седамдесетчетворогодишњи Хасан Алић из Козарца, код Приједора, убијен је када га је непознати извршилац тупим предметом девет пута ударио у главу, рекао је након обдукције патолог Завода за судску медицину Републике Српске Жељко Каран.

Он је истакао да је непознати извршилац након убиства покушао запалити Алића и његову кућу, међутим, ватра се брзо угасила тако да је полиција могла извршити увиђај и прикупити одређене доказе који ће помоћи на откривању починиоца овог гнусног убиства.

Козарац: Саслушања и претреси након убиства

Више лица је лишено слободе и у току је криминалистичка обрада над њима, као и претреси на више локација на подручју града Приједора због сумње да су у Козарцу починили тешко убиство, саопштено је данас из Центра јавне безбједности Приједор.

Полицијској станици Козарац јуче у 13.10 часова пријављено је да је у породичној кући у засеоку Дере пронађено тијело лица чији су иницијали Х.А. /74/.

Љекар мртвозорник је констатовао да су на глави Х.А. видне повреде нанесене насилним путем.

Увиђај су обавили полицијски службеници Сектора криминалистичке полиције ЦЈБ Приједор заједно са дежурним тужиоцем Окружног тужилаштва Бањалука.