latinica  ћирилица
05/05/2016 |  13:37 ⇒ 14:02 | Аутор: СРНА

Наде Планинчевић кандидат СДС-а за начелника општине Дервента

Кандидат Општинског одбора СДС-а за начелника општине Дервента је Наде Планинчевић. Он је изјавио на конференцији за новинаре да је увјерен у изборну побједу.
Дервента - СДС - Фото: РТРС
Дервента - СДСФото: РТРС

"Наш програм је утемељен на афирмацији свих позитивних дешавања у Дервенти, снажној критици евидентних проблема у бројним областима, као и нуђењу програмских рјешења за нагомилане проблеме", рекао је Планинчевић.

Он је додао да је кадровски потенцијал СДС-а "гаранција могућег, снажног искорака Дервенте напријед у свим областима" и да ће "центар дјеловања бити човјек, грађанин са свим егзистенцијалним и друштвеним потребама".

"Генерално је постигнут договор чланица Савеза за промјене, све тече планираном динамиком и убрзо ћемо организовати потписивање споразума предсједника странака у оквиру Савеза за промјене, чиме ћемо потврдити наше јединство о заједничком кандидату", навео је Планинчевић.

ОО СДС-а Дервента активно ће учествовати у заказаним протестима Савеза за промјене у Бањалуци 14. маја, потврђено је на конференцији за новинаре.

Планинчевић је предсједник ОО СДС-а Дервента и посланик у Народној скупштини Републике Српске.

Конференцији су присуствовали чланови Општинског одбора, Актива жена и омладине СДС-а.