latinica  ћирилица
09/08/2016 |  19:55 | Аутор: БЕТА

Савић: Размишљамо како да се дигнемо

Селектор репрезентације Србије Дејан Савић рекао је да вјерује да ће његова екипа против Бразила пружити много бољу игру и успјети да оствари побједу.
Дејан Савић (архив) - Фото: ТАНЈУГ
Дејан Савић (архив)Фото: ТАНЈУГ

"У двије досадашње утакмице показали су велику жељу да добро одиграју, имају агресију, добијају енергију навијача. Уз то, са двије побједе су близу циља да уђу у четири екипе у групи. Али ми размишљамо како да себе дигнемо. До сада смо само трећу и четврту четвртину играли како знамо. Сада ће бити другачије, игра се у вечерњим сатима и надам се да ће све дјеловати боље", рекао је Савић.

Србија послије двије утакмице у Групи А на Олимпијским играма још увијек не зна за побједу, пошто је у првом одиграла неријешено 13:13 с Мађарском, а потом и 9:9 с Грчком.

"Наш улазак у утакмицу мора да буде бољи. Два пута смо до сада били у великом минусу и успјевали смо да дођемо до бода. Много је изједначених екипа, погледајте резултате. То је оно што смо и говорили. Група служи само да се подигнемо за најважније мечеве, оне који крећу од четвртфинала", казао је Милан Алексић.

Бразил, који с клупе предводи четвороструки освајач олимпијског злата Ратко Рудић, је у досадашњем току Игара остварио двије побједе. У првом колу побиједили су Аустралију с 8:7, док су у другом са 16:8 били бољи од Јапана.

Утакмица трећег кола Групе А између Србије и Бразила играће се у ноћи између сриједе и четвртка од 00.30.