latinica  ћирилица
01/03/2017 |  10:17 ⇒ 10:28 | Аутор: РТРС

Познати извођачи "ОК феста": Ван Гог, Дубиоза, Лет три, Дисциплина кичме

"Дубиоза колектив", "Ван Гог", "Лет три", "Дисциплина кичме", "Дел арно бенд", "Психомодо поп" само су неки од извођача који ће наступити на четвртом "Нектар ОК фесту" на Тјентишту од 30. јуна до 2. јула.
Фоча: "ОК фест" плакат - Фото: СРНА
Фоча: "ОК фест" плакатФото: СРНА

На списку извођача, који су организатори данас објавили, налазе се и "Деца лоших музичара", "Зостер", "Канда Коџа и Небојша", Јосипа Лисац, Дамир Урбан , "И-плеј", "ТБФ", "Стрејт џекин", "Џастинс Џонсон".

Организатори су саопштили да љубитеље забаве, авантуре, природе и одличне музике и овога љета очекују одличан провод и феноменални извођачи у непоновљивом природном амбијенту Националног парка "Сутјеска" на Тјентишту.

И ове године организатори ће се потрудити да публика, осим у богатом музичком програму, ужива и у осталим интересантним активностима као што су рафтинг, планинарење, панел-дискусије, те пројекције европских и свјетских филмских остварења, које реализујемо на "ОК синема стејџу".

За све оне који не желе да пропусте шаренило садржаја које их очекује на овогодишњем "Нектар ОК фесту" могу се информисати на званичној страници фестивала ok.fest.net.

Извор: Срна