latinica  ћирилица
31/07/2017 |  09:39 ⇒ 22:52 | Аутор: РТРС

Бањалука: Пријаве за додјелу подстицаја до 4.августа

Јавни позив за додјелу подстицајних средстава за запошљавања у 2017. години послодавцима и незапосленим лицима, који обављају дјелатност на подручју града Бањалука отворен је до петка, 4. августа.
Градска управа Бањалука - Фото: РТРС
Градска управа БањалукаФото: РТРС

Привредним друштвима и самосталним предузетницима, пословним јединицама привредних друштава и издвојеним пословним јединицама самосталних предузетника регистрованим на подручју Бањалуке, који обављају производну или услужну дјелатносту, намијењен је подстицај у укупном износу од 400.000 КМ, саопштено је из Градске управе.

Подстицаји су намијењени и незапосленим лицима, пријављеним на евиденцију Јавне установе Завода за запошљавање Републике Српске, Филијала Бањалука - биро Бањалука, у укупном износу од 220.000 КМ.

Захтјеве са потребном документацијом треба доставити поштом или лично у запечаћеним ковертама, на адресу - Градска управа града Бањалука, Трг српских владара број 1. Бања Лука, са назнаком "Пријава на јавни позив за додјелу подстицајних средстава у функцији запошљавања у 2017. години".

Извор: Срна