latinica  ћирилица
12/07/2018 |  15:42 ⇒ 15:47 | Аутор: РТРС

"Част отаџбине": Доста је било!

Удуружење "Част отаџбине" саопштило је данас да је вријеме је да српски народ подигне ниво безбједносне културе и схвати да заједнички удржени подухват СзП, Бакирове исламске државе и енглеског обавјештајног дјеловања има за циљ нестанак Републике Српске.
Част отаџбине (Фото: castotadzbine.rs) -
Част отаџбине (Фото: castotadzbine.rs)

Саопштење преносимо у цијелости:

Неприхватљиво је, полако али сигурно, постало обавезујуће. Српски удружени злочиначки подухват је постао аксиом за све што одише борбом за наш биолошки опстанак. Не смијемо заборавити неизоставне двоструке аршине који нас усмјеравају ка обавезујућем понашању унитарне исламске државе. Да ли неко мисли како сијањем страха може да каже како Србима не треба ни живот, да немају право ни на своје мишљење. Мислите да можете урушити оно што је стварано животима, дјеловима тијела и литрама крви најбољих синова мећу нама, којима није у глави сваки дан била марихуана. Запамтите њима су очеви, ђедови и ини предци били узори које су постављали на пијадестал долазећим генерацијама. Наше живљење је настало на тим вриједностима. 

Република Српска је наша политичка опција! Насупрот тога Ви ”аполитични” покушавајте и даље да нас учите како смо ми обојени политички и наравно наставите да се борите за унитарну Босну. Апострофирајте како само ви имате право на мишљење, а остали не. За било коју политичку опцију потребно је имати политички програм, па и за тај ваш. Само се то морате јавно рећи, а не се скривати иза већ виђеног сценарија. Они који нису у стању да нешто осмисле немају право да нас гурају у нестанак и анархију.

Подриње је имало 3.500 цивилних жртава са именом и презименом и са познатим убицама. Нама није потребно да фабрикујемо страхове и тражимо од некога да нешто уради у име нас. Наш циљ је парче слободне српске земље на који зликовци неће моћи крочити, наравно искључиво због чињења најтежих кривичних дјела из КЗ СФРЈ из 1976, који је тада био на снази. Није нам потреба генијалност ретроктивних примјена закона који ће важити за једну етничку групацију. Због свега и написаног и не написаног доста је било и правде и неправде. Доста је тргова и претећих бесједа! Републици Српској је потребан миран и демократски предизборни процес, а не турбулентна јесен која има за циљ нестак Српске. Шта се јавности поручује са Трга Крајине и у име кога:”избора неће бити”? Да ли због поруке Насера Орића: ”да ће бити рата много прије, но што се мисли”. Заблуда је мислити да ове двије поруке нису синхронизоване и да се нешто дешава случајно. Бјежање од одговорности и не прихватање цивилизоване законске политичке борбе Бакирових поданика мора тренутно престати.

Потребно је одржати вандредну скупштинску сједницу и одбацити извјештај о Србреници са појединачним јавним изјашњавање сваког посланика. Провести законске поступке и довести Трг Крајине у нормално стање. Без обзира што небитна пискарала без иједног животног резултата покушавају застрашити, те нас називају самопроклаваним браниоцима српства, спремни смо за Републику Српске урадити све. 

Време је да српски народ подигне ниво безбједносне културе и схвати да заједнички удржени подухват СзП, Бакирове исламске државе и енглеског обавјештајног дјеловања има за циљ нестанак Републике Српске. Што пре схватимо, пре ћемо доћи у позицију да чувамо и сачувамо Републику Српску.