latinica  ћирилица
08/11/2018 |  09:01 | Аутор: Агенције

Роналдо: Јунајтед није учинио ништа да нас побиједи

Фудбалери Манчестер јунајтеда синоћ су у невјероватној завршници утакмице четвртог кола групе Х Лиге шампиона против Јувентуса преокренули резултат и славили са 2:1. Кристиано Роналдо, прва звијезда торинског клуба, а некада Јунајтеда, био је изузетно разочаран. Казао је да његов бивши клуб није ништа направио да би побиједио, а да је Јувентус у три или четири наврата "могао да дотуче ривала".
Кристијано Роналдо (Фото: Le soir) -
Кристијано Роналдо (Фото: Le soir)

Роналдо је на асистенцију бх. фудбалера Миралема Пјанића у 65. минути постигао сјајан погодак за водство 1:0 уједно и први у дресу Јувентуса у Лиги шампиона. Али, головима Хуана Мате из слободног ударца у 86. и аутоголом Леонарда Бонучија, након прекида, у 90. минути славили су гости.

"Лига шампиона је посебно такмичење у којем можете побјеђивати, али се не смијете опустити, јер се свашта може догодити. Доминирали смо 90 минута, имали јако пуно шанси, могли смо их 'убити' три или четири пута, али смо се опустили и зато смо кажњени. Манчестер Јунајтед није учинио ништа да побиједи ову утакмицу. Не може се чак причати ни о срећи, јер срећу морате заслужити, а у овом случају ми смо им поклонили побједу. Сада морамо подићи главу, јер смо играли јако добро и још увијек смо на врху групе", нагласио је сјајни португалски фудбалер.

Послије четири одиграна кола у групи Х лидер је Јувентус са девет бодова, други Манчестер јунајтед са седам, а слиједе Валенсија са пет и Јоунг Бојс са једним бодом.