latinica  ћирилица
08/11/2018 |  11:28 | Аутор: РТРС

Првенство Републике Српске у кик боксу

У суботу, 17. новембра одржаће се првенство Републике Српске у кик боксу у дисциплинама "low kick" и "kick light" и то у свим старосним категоријама, саопштио је Кик бокс клуб "Свети Георгије" Бањалука".
кик бокс - Фото: РТРС
кик боксФото: РТРС

Саопштење преносимо у цијелости:

Првенство Републике Српске организује Кик бокс клуб "Свети Георгије" Бањалука, а под будним оком WАКО асоцијације Кик бокс савеза Републике Српске.

Претходно поменутог датума у Бањалуци ће се окупити најбољи кик бокс клубови Републике Српске, које ће представљати смјерни, дисциплиновани и храбри борци од којих свако на свој начин поносно представља свој клуб, град и нашу Републику Српску.

Љубитељи и симпатизери овог спорта моћи ће током цијелог дана од 11 часова ујутро па до послијеподневних часова уживати у борбама на татамију и у рингу. Најбоље финалне борбе у дисциплини "low kick" одржаће се од 19 часова као увод у "Spartan Fight Night 3" .

Пред почетак вечерњег програма предсједник Кик бокс савеза Републике Српске господин Слободан Радовановић Врле ће службено прогласити прваке Републике Српске за 2018. годину.

Желимо да вам још једном скренемо пажњу на борце који ће учествовати на првенству, јер се ради о младим спортистима који свакодневно тренирају у својим матичним клубовима и који се такмиче широм Републике Српске, Босне и Херцеговине, региона, Европе и света и на тај начин склапају мозаик своје будуће борилачке каријере.

WАКО асоцијација је најјача асоцијација на свијету и наш град Бањалука ће имати ту част да 17.11.2018. године окупи најбоље кик бокс клубове и њихове представнике у Републици Српској.

Првенство ће се одржати у дворани "Обилићево", улаз ће бити бесплатан и оно што вам сигурно гарантујемо та субота ће вам на најлепши могући начин уљепшати вријеме, зато не пропустите првенство Републике Српске у кик боксу и "Spartan Fight Night 3".