latinica  ћирилица
09/11/2018 |  13:31 ⇒ 13:37 | Аутор: СРНА

У Бечу представљена понуда Јахорине за предстојећу сезону

Представници Олимпијског центра "Јахорина", на челу са директором Дејаном Љевнаићем, презентовали су многобројним посјетиоцима на конференцији у Бечу новине за предстојећу зимску туристичку сезону на Јахорини.
Дејан Љевнаић презентовао туристичку понуду Јахорине - Фото: СРНА
Дејан Љевнаић презентовао туристичку понуду ЈахоринеФото: СРНА

"Дошли смо у Беч и представницима агенција, медијима, стручњацима из области туризма и бројним посетиоцима представили све пројекте који су реализовани на Јахорини", рекао је Љевнаић и додао да Јахорина има шта да понуди, као и да већ велики број група из Беча најављује свој долазак.

Љевнаић је нагласио да Јахорина има нови систем осњежавања који први пут у историји гарантује скијање 120 дана, као и нове стазе по квалитету конкурентне европским, саопштено је из Олимпијског центра.

"Оно што је најважније, имамо одличну конекцију са Бечом и три лета дневно за Међународни аеродром Сарајево, који је од Јахорине удаљен свега 28 километара. Уз то, имамо одличан однос цене и квалитета, који је много конкурентнији у односу на цене аустријских скијалишта", рекао је Љевнаић.

Он је напоменуо да су ефекти презентације већ виђени када је, након излагања, долазак на Јахорину потврдила група од 70 скијаша.

"То сматрамо великим успехом који може бити само окидач да освојимо тржиште Аустрије", оцијенио је Љевнаић.

Олимпијски центар "Јахорина" доживио је експанзију у протеклој години, због многобројних догађаја који су организовани на планини.

Велику пажњу посјетилаца изазвао је предстојећи концерт пјевачице Светлане Цеце Ражнатовић, који ће на Јахорини бити одржан 1. децембра, поводом отварања система вјештачког осњежавања.

Од 13. до 16. децембра планиран је "Ретро ски-опенинг" када ће за скијаше бити обезбијеђен попуст од 70 одсто на ски-карте, те наступ музичке групе "Црвена јабука".

Концерт пјевачице Лепе Брене заказан је за 29. децембар.

У плану су и бројне манифестације забавног и такмичарског карактера.