latinica  ћирилица
10/11/2018 |  08:38 ⇒ 19:38 | Аутор: РТРС

У акцији "Таргет" ухапшена два лица (ФОТО/ВИДЕО)

Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука, у склопу провођења оперативне акције ''Таргет'' усмјерене на сузбијање производње и продаје опојних дрога, лишили су слободе Л.Т., В.С. и А.Д. сви из Бањалуке, због сумње да су извршили кривично дјело "Неовлашћена производња и промет опојних дрога".

На основу наредбе надлежног суда, извршен је претрес стамбених и помоћних објеката на више локација као и путничких аутомобила које користе осумњичени, те је том приликом пронађена и одузета већа количина материје која асоцира на опојне дроге (марихуану - сканк, екстази и спид) а које ће послужити као доказ у кривичном поступку. Такође, приликом вршења претреса, пронађени су и одузети предмети намјењени за узгој и производњу опојних дрога.

У акцији "Таргет" ухапшена два лица (Фото: РТРС)

О наведеним околностима упознат је поступајући окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука. Лица Л.Т. и В.С. спроведена су у Окружно јавно тужилаштво Бањалука.

Нетванично сазнајемо да су приведени Лука Томашевић, и Владимир Сумоња, док Александра Драгишић није предта Тужилаштву на дање поступање због недостатка основа за кривичо дјело.