latinica  ћирилица
16/11/2018 |  12:50 ⇒ 13:26 | Аутор: СРНА

ДНС Градишка: Није дата подршка Малешевићу да гласа за смјену Чубриловића

Предсједништво Општинског одбора ДНС-а Градишка саопштило је данас да овај одбор није заузео званичан став, нити дао подршку предсједнику Регионалног одбора ДНС-а Лијевче Данету Малешевићу да гласа за одлуку Предсједништва ДНС-а о смјени замјеника предсједника странке Недељка Чубриловића.
ДНС Лијевче - Фото: илустрација
ДНС ЛијевчеФото: илустрација

Предсједништво Општинског одбора ДНС-а Градишка предложило је данас сазивање сједнице Главног одбора странке на којој би била разматрана одлука о Чубриловићевој смјени.

У саопштењу се наводи да предлажу да на тој сједници буду анализирани и резултати рада ДНС-а на протеклим изборима и донесен став о евентуалним сазнањима да су поједини кандидати на листама ДНС-а нарушили односе у коалицији ДНС-СНСД-СП подржавајући на терену кандидате Савеза за побједу за предсједника Српске и српског члана Предсједништва БиХ.

"Одлучивањем у складу са Статутом ДНС-а и разматрањем важних питања на сједници Главног одбора ДНС-а, уз претходно прибављање мишљења градских и општинских одбора странке, биће постигнуто потребно јединство странке", сматрају у Предсједништву Општинског одбора ДНС Градишка.

Предсједништво Општинског одбора ДНС-а Пале осудило је данас одлуку Предсједништва ове странке о смјени замјеника предсједника ДНС-а Недељка Чубриловића и једногласно му дало подршку.