latinica  ћирилица
18/11/2018 |  15:40 ⇒ 19/11/2018 | 09:28 | Аутор: СРНА

"Инфосрпска": Мићо Мићић уцијењен па калкулише

Потпредсједник СДС-а Мићо Мићић није имао храбрости да на сједници Главног одбора СДС-а у Источном Сарајеву директно затражи смјену предсједника ове странке Вукоте Говедарице и његових сарадника, иако је путем неких портала које контролише у јавност смишљено пласирао информацију о таквој могућности, држећи тако један дио јавности у неизвјесности, пише портал "Инфосрпска".
Мићо Мићић (фото: Синиша Пашалић / РАС Србија) -
Мићо Мићић (фото: Синиша Пашалић / РАС Србија)

Више чланова Главног одбора СДС-а и Градског одбора СДС-а Бијељина потврдило је за овај портал да "Мићић, који је градоначелник Бијељине, фингира и калкулише", те да "то чини јер нема храбрости да јасно иступу у јавности, због тога што је уцијењен".

Портал "Инфосрпска" сазнаје да је Мићићу, кога је једна струја унутар СДС-а оптуживала да нагиње предсједнику СНСД-а Милораду Додику, са двије адресе сугерисано да не излази из СДС-а, јер би након Обрена Петровића, Милована Бјелице и људи око њих, његов одлазак значио тотално урушавање СДС-а, што не одговора никоме са те двије адресе од којих једна води до амбасаде једне моћне западне државе у Сарајеву, а друга не тако далеко од Републике Српске.

"Мићић је на обје адресе био на разговору и примио к знању да не смије напуштати СДС. Нешто слично дешавало се својевремено и са градоначелником Добоја Обреном Петровићем који је, за разлику од уцијењеног Мићића, показао
храброст и присебност и напустио СДС", пише у тексту који је објавио портал "Инфосрпска".

У тексту се додаје да су "у Бијељини све учесталије гласине да би због калкулисања Мићића, који глуми неодлучност како би остао актуелан, ускоро могао остати и без функције градоначелника Бијељине".