latinica  ћирилица
18/12/2018 |  10:25 ⇒ 10:30 | Аутор: РТС

Гвардиола јури Иска, Јувентус Погбу

Менаџер Манчестер ситија Пеп Гвардиола изразио је велику жељу да у својим редовима види фудбалера Реала Иска, а двије стране су оствариле контакт, преноси шпански Ас, док италијански медији преносе да се Јувентус састао са фудбалским агентом Рајолом у договору око Пола Погбе.
Пеп Гвардиола - Фото: AP
Пеп ГвардиолаФото: AP

Иско би у Манчестер могао да дође вјероватно у љетњем прелазном року, пошто је тешко да ће се Реал одрећи фудбалера таквог квалитета на полусезони, наводи Ас.

Менаџер Ситија Пеп Гвардиола неколико пута је хвалио партије које је Иско пружао у дресу Реала, а према наводима двије стране су оствариле прве контакте.

Челници Јувентуса састали су се са популарним фудбалским агентом Мином Рајолом како би причали о обнављању уговора Мојса Кина, али и ради договарања услова повратка Пола Погбе у редове "старе даме".

Погба се све чешће налази на удару критика како острвских медија, тако и тренера Јунајтеда Мориња, па би Француз већ у Јануару могао да се врати у Јувентус, али тај трансфер додатно комликује Морињов статус у Манчестеру, пошто се због веома лоших партија Португалац налази пред отказом.

У осталим гласинама везаним за прелазни рок, Барселона је због повреде Томаса Вермалена и Умтитија приморана на потрагу за новим дефанзивцем, а једна од опција могла би бити и Антонио Рудигер, који још увек није причао са Челсијем о продужетку уговора.