latinica  ћирилица
22/12/2018 |  17:10 ⇒ 23/12/2018 | 02:02 | Аутор: СРНА

Вучић: Иванић ће видјети оперативне податке када дође у Београд

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је да је предсједавајућем Предсједништва БиХ Милораду Додику показао дио оперативних података о мијешању западних сила у изборни процес у БиХ, те да ће их показати и Младену Иванићу.
Александар Вучић - Фото: СРНА
Александар ВучићФото: СРНА

"Позвао сам недавно Младена Иванића и рекао му да ћу и њему показати када дође у Београд", рекао је Вучић на конференцији за новинаре у Београду, послије састанка са Додиком.

Он је нагласио да неће јавности да показује податке до којих су дошле различите службе, али да ће о томе обавијестити оне којих се то тицало, а учествовали су на различитим странама на октобарским општим изборима у БиХ.

"Њима сам спреман да покажем, а нека вас Младен Иванић, коме желим добро здравље, обавести, када дође следећи пут код мене, јесам ли имао шта да му покажем или не", рекао је Вучић и додао да је сувише озбиљан да би се с тим играо.

Он је нагласио да је "најсмјешније" било да се говори како се Србија мијешала, а да се неке велике силе нису мијешале.

Вучић је подсјетио да није дошао да отвори болницу у Источном Сарајеву, гдје га је чекало пет или шест хиљада људи, само да неко не би рекао да се Србија мијешала.

"Зато су сви ћутали када је премијер Хрватске отишао у Мостар на завршни страначки скуп. Немам ништа против тога, само вам кажем како су различити аршини и у БиХ и код свих других", рекао је Вучић.

Додик је рекао да је био свједок када је Вучић показао Иванићу оперативни налог за прислушкивање.

"Иванић је имао прилику да то види и није му било баш угодно", истакао је Додик.

Повезане вијести: 

Вучић: Заједнички меморијал да се не би измишљале истине о Јасеновцу

Вучић: Нема потребе за другим преговарачима

Вучић: Захвалност Додику на фер односу