latinica  ћирилица
25/12/2018 |  10:02 ⇒ 14:24 | Аутор: РТРС

Специјалци на Тргу Крајине (ФОТО/ВИДЕО)

На Тргу Крајине бројни су припадници Специјалне јединице Министарства унутрашњих послова Републике Српске након што су грађани почели да се окупљају због привођења Давора Драгичевића.
Трг Крајине - Фото: РТРС
Трг КрајинеФото: РТРС

Раније је приведена и Давидова мајка Сузана Радановић, која је на након саслушања пуштена. Приведени су Његош Томић, из тзв. Трећег блока и некадашањи штрајкач из парка "Младен Стојановић", као и Жељко ДабићОзрен Пердув и Софија Грмуша.

Како сазнајемо приведен је и Адам Шукало, члан ПДП-а и бивши посланик у Народној скупштини Српске, након што је добацивао полицији испред ПУ Бањалука.

Приведени су и посланик ПДП-а у НСРС Драшко Станивуковић и предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић, који су након саслушања пуштени. Како сазнајемо Станивуковић и Бореновић су добили прекршајне пријаве.

У центру Бањалуке је паркиран Даворов аутомобил, а дио Трга обиљежен је жутим тракама.

Припадници Полицијске управе Бањалука јутрос су привели Давора Драгичевића, након што је јуче одбио да прими позив за саслушање због угрожавање безбједности министра полиције Српске Драгана Лукача и високих функционера МУП-а.

Давора Драгичевића иако је како незванично сазнајемо покушао да бјежи аутом од полиције кроз центар града, полиција је у пратњи три полицијска аутомобила довезла у Полицијску управу Бањалука.

Повезане вијести:

Приведен Давор Драгичевић