latinica  ћирилица
26/12/2018 |  15:37 ⇒ 18:43 | Аутор: СРНА

"Инфосрпска": Злочинци над Србима утјеривачи правде

Самир Цела Садиковић, командант 4. Батаљона бугојанске бригаде такозване Армије БиХ, вишеструки злочинац над српским цивилима и српском дјецом, који је све вријеме, заједно са својим саборцима из бугојанске мусиманске бригаде, редован учесник протеста Покрета "Правда за Давида" поново се данас огласио преко друштвене мреже Фејсбук, називајући министра полиције Републике Српске Драгана Лукача ратним злочинцем.
Садиковић и Драгичевић - Фото: СРНА
Садиковић и ДрагичевићФото: СРНА

"Добро јутро најхрабрији људи, добро јутро моја Бањалуко. Овом приликом да поручим ратном злочинцу и убици Лукачу да сам дошао кући, може и мене да хапси, јер и ја сам Давор Драгичевић", пише на Фејсбук профилу окорјелог злочинца над Србима Цела Садиковића, преноси портал "Инфосрпска".

Уз фотографију на којој је загрљен са Давором Драгичевићем, а која је објављена уз тај скандалозни текст, Садиковић сада још и пркоси Србима које је до јуче немилице убијао, наводи портал "Инфорспска".

"Тако нам је Покрет "Правда за Давида" изњедрио злочинца из својих редова који српског јунака Драгана Лукача назива убицом и ратним злочинцем. Толико о Покрету "Правда за Давида", о правди, о солидарности... Тек толико да се зна", истиче се у тексту који је објавио овај портал.