latinica  ћирилица
14/01/2019 |  11:58 ⇒ 13:51 | Аутор: СРНА

Броћета: Пуна подршка Рунићевој за мјесто в.д. начелника општине

Предсједништво Општинског одбора СНСД-а Дрвар заузело је јединствен став да та странка даје пуну подршку Душици Рунић као кандидату за вршиоца дужности начелника општине Дрвар, рекао је Срни предсједник Општинског одбора СНСД-а Дрвар Горан Броћета.
Горан Броћета (Фото: opstinadrvar.net) -
Горан Броћета (Фото: opstinadrvar.net)

"На сједници Општинског одбора заузет је јединствен став СНСД-а који даје пуну подршку кандидату за вршиоца дужности начелника општине Дрвар Душици Рунић, која је и кандидат за начелника општине на пријевременим изборима који ће бити одржани 17. фебруара", рекао је Броћета.

Он је нагласио да је унутар СНСД-а Дрвар изражено пуно јединство и снага.

"На сједници Предсједништва Општинског одбора, одржаној у суботу, 12. јануара, изражено је пуно јединство у Општинској организацији СНСД-а Дрвар, без унутарстраначких подјела, што ће се потврдити на сједници Општинског одбора која ће бити заказана наредних дана", истакао је Броћета.

Предсједништво Општинског одбора СНСД-а Дрвар једногласно је одлучило да у сриједу, 16. јануара, буде одржана ванредна сједница локалног парламента на којој ће за вршиоца дужности начелника Дрвара бити именована Душица Рунић, рекао је јуче Срни потпредсједник СНСД-а Никола Шпирић.

Пријевремени избори у општини Дрвар биће одржани 17. фебруара пошто је досадашњи начелник Горан Броћета поднио оставку како би преузео посланички мандат у Скупштини Ливањског кантона.