latinica  ћирилица
07/02/2019 |  16:33 ⇒ 08/02/2019 | 08:08 | Аутор: infosrpska.ba

Инфосрпска: Јади младог тајкуна

Посланик у Народној скупштини Српске из ПДП-а Драшко Станивуковић, те посланици Скупштине Србије Александра Јерков, Балша Божовић и Маја Виденовић данас су се састали у Бањалуци.
Драшко Станивуковић (фото: Фејсбук) -
Драшко Станивуковић (фото: Фејсбук)

Млади тајкун Станивуковић, посланик ПДП-а у НСРС рекао је да ће доћи у Београд са неколико људи почетком фебруара, како би пружио подршку протестима опозиције у Србији те не жали пара да помогне у рушењу Вучића, пише портал Инфосрпска.

С друге стране, Станивуковић би како се у њиховом тексту истиче на себе преузео организацију доласка петнаестак посланика из Србије у Републику Српску, како би се они сврстали на страну Станивуковића.

Како наводи овај портал, он је обавијестио Александру Јерков да тренутно није могућ контакт посланика из Србије са Давором Драгичевићем, за шта су неки од њих били заинтересовани, и да постоји разлог зашто је то тако. Чим буде могуће све се може договорити преко њега, који је себе представио као контакт за свакога у Републици Српској који је добро настројен у смислу промјене власти.

Он је оцијенио да сада треба да почне повезивање представника опозиције из Републике Српске и Србије и да људи то треба да виде.

Извор: Инфосрпска