X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
11/02/2019 |  17:35 ⇒ 17:45 | Извор: РТРС

Давор Драгичевић: Опозиција је издала и мене и народ

Опозиција је на Тргу Крајине рекла да неће ући у Народну скупштину, а онда су то урадили. Издали су и мене и народ. Они су 90 одсто својих гласова добили на основу групе "Правда за Давида", а не својим радом и идејама, рекао је у интервју за Српскаинфо Давор Драгичевић.
Давор Драгичевић (Фото: glasbanjaluke.net) -
Давор Драгичевић (Фото: glasbanjaluke.net)

На питање да прокоментарише понашање опозиције и њихова обећања, Давор је истакао да су остали дужни грађанима Републике Српске.

- Ја сам гласно рекао да нећу изаћи на изборе, али сваки грађанин Српске који им је дао глас нека их сада јасно и гласно пита шта је са њиховим обећањима. Нису истрајни, склони су манипулацијам и својим интересима. Међутим, интересе је требало да подреде народу који им је дао глас, а не власти. Ми нисмо политичка партија, ми само тражимо да дођу људи на власт који ће имати слух за народ и да институције крену радити свој посао. Опозиција код нас очигледно нему снагу. Мени требају конкретне ствари, али они нису у могућности да то ураде. Треба да стану иза свог народа и буду истрајни. Не подржавам никога ко сада сједи у Народној скупштини Републици Српској - рекао је Драгичевић за Српскаинфо.