latinica  ћирилица
18/02/2019 |  10:14 ⇒ 11:11 | Аутор: СРНА

Ковачевић: Убједљива побједа на изборима потврда доминације СНСД-а

Убједљива побједа кандидата СНСД-а на пријевременим изборима у неколико локалних заједница у Републици Српској и у Дрвару у Федерацији БиХ потврда је доминације ове политичке партије на политичкој сцени, изјавио је Срни портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.
Радован Ковачевић - Фото: РТРС
Радован КовачевићФото: РТРС

- Избори су потврдили и да грађани убједљиво највише повјерења имају у СНСД, па чак можемо да кажемо и да повјерење имају једино у СНСД - оцијенио је Ковачевић.

Он је додао да се СНСД захваљује грађанима на подршци и уједно честита својим кандидатима и заједничком кандидату који је имао подршку те политичке партије у Добоју.

- Не желимо да на било који начин ликујемо. Од нових начелника и градоначелника очекујемо да максимално одговорно обављају своје дужности и да што прије почну да завршавају послове које грађани очекују да буду завршени. У томе ће имати максималну подршку Владе и свих осталих институција Републике Српске - нагласио је Ковачевић.

Кандидати СНСД-а побиједили су на јуче одржаним пријевременим изборима за градоначелника Требиња и начелнике општина Рибник и Дрвар, док је у Добоју тријумфовао заједнички кандидат којег су подржавали.

СНСД је изгубио изборну трку у преостале двије општине у Федерацији БиХ – Босанском Петровцу и Босанском Грахову.