latinica  ћирилица
13/03/2019 |  12:11 ⇒ 12:12 | Аутор: Б92

Реал спрема понуду за Милинковић-Савића

Сергеј Милинковић-Савић не блиста ове сезоне, али и даље привлачи пажњу највећих европских клубова.
Сергеј Милинковић Савић (Фото:fourfourtwo.com/) -
Сергеј Милинковић Савић (Фото:fourfourtwo.com/)

Милинковић-Савић је, како преноси "El Chiringuito TV", привукао пажњу новог-старог тренера никог другог но Реал Мадрида, Зинедина Зидана.

Француски стручњак се одмах по повратку у Мадрид "бацио" на планирање састава за следећу сезону, а поред Едена Азара,а Килијана Мбапеа, Лукаса Ернандеза и осталих помињаних фудбалера он је од Флорентина Переса затражио да му доведе и Сергеја.

Поменута шпанска телевизија добила је на кредибилитету јер је тачно предвидела управо повратак Зидана у "краљевски клуб", тако да би, ако и овај пут буду у праву, Милинковић-Савић наредног лета коначно могао да промени средину и напустио Лацио.

Милинковић-Савић је крајем прошле сезоне био на радару највећих европских клубова послије одличне сезоне у којој је заблистао са 14 голова и девет асистенција, али му је цијена опала послије просјечног Мундијала и недовољно добрих игара ове сезоне.

Двадесетчетворогодишњи Србин је на 31 мечу ове сезоне постигао тек четири гола, уз двије асистенције, али то није разувјерило Зидана.

Како преноси Еуроспорт, Сергеј није једини фудбалер из Серије А за којег је заинтересован Зидан. Наиме, он би желио да добије стаменог везисту Наполија Алана, за којег су Наполитанци раније рекли да није на продају.