latinica  ћирилица
11/05/2019 |  11:11 ⇒ 12/05/2019 | 08:34 | Аутор: РТРС

Обуставе саобраћаја због Бањалучког полумаратона (ФОТО)

У Бањалуци ће данас и сутра бити обустављен саобраћај због одржавања Бањалучког полумаратона.
БЛ Полумаратон - Фото: РТРС
БЛ ПолумаратонФото: РТРС

Обустава саобраћаја од данас од 16 часова до сутра у 13 часова биће на снази у Улици Теодора Колокотрониса, на дијелу од Булевара цара Душана до Улице Ђуре Даничића.

Бањалука: Мапа обустава саобраћаја

Потпуна обустава саобраћаја за сутра је планирана у периоду од седам до 13 часова у Улици Цара Душана, на дијелу од Улице краља Петра Првог Карађорђевића до Улице Ђуре Даничића.

Возила сутра неће моћи да саобраћају у периоду од седам до 11.30 часова у Улици Краља Петра Првог Карађорђевића, на дијелу од Алеје Светог Саве до Улице Младена Стојановића и у Улици Младена Стојановића.

Саобраћај ће сутра бити обустављен у периоду од седам до 11.15 часова у Улици Триве Амелице, на дијелу од Улице Младена Стојановића до Булевара Српске војске, а од седам до 9.15 часова на Булевару Десанке Максимовић у десној коловозној траци, гледано из правца Булевара војводе Степе Степановића, те у дијеловима улица на Булевару војводе Степе Степановића.

У периоду од седам до 10.15 часова саобраћај ће бити обустављен у улицама Иве Андрића, Цара Лазара, Патре и Краља Петра Првог Карађорђевића, те на улицама на западном транзиту.

Обустава саобраћаја од седам до 10 часова сутра ће бити на снази у Улици Триве Амелице, на дијелу од Улице крајишких бригада (западни транзит) до Улице краља Петра Другог, затим од Улице Триве Амелице до Улице Милана Радмана и од Улице краља Петра Другог до Улице српских пилота.

Обустава саобраћаја од седам до 10.30 часова биће на снази У Улици Српских пилота, на дијелу од Улице Милана Радмана до Улице Јована Дучића и Улица Јована Дучића, на дијелу од Улице српских пилота до Улице Марије Бурсаћ и у Улици Марије Бурсаћ.

Од седам до 10.45 часова саобраћај ће бити обустављен у Видовданској, на дијелу од Улице Милана Тепића до Улице Првог крајишког корпуса, те од Улице Првог крајишког корпуса, на дијелу од Улице Вука Караџића до Улице олимпијских побједника, а од 7.30 до 11 у Улици Олимпијских побједника, Алеји Светог Саве, на Булевару војводе Живојина Мишића, на дијелу од Булевара Српске војске до Булевара војводе Радомира Путника, Булевар војводе Радомира Путника и Трга српских владара.