latinica  ћирилица
12/06/2019 |  11:55 ⇒ 15:59 | Аутор: СРНА

Ћулум: Интензивна истрага о убиству Славише Крунића

Директор Полиције Републике Српске Дарко Ћулум рекао је да је, у сарадњи са тужилаштвом, у току интензивна истрага о убиству бањалучког привредника Славише Крунића.

- Сигурно ће бити још лица приведених на криминалистичку обраду. Јуче ухапшено лице је, након криминалистичке обраде, пуштено на слободу - рекао је Ћулум новинарима у Бањалуци.

Након што је криминалистичком обрадом утврђено да нема директне везе са убиством Славише Крунића, лице чији су иницијали С.П. пуштено је на слободу.

У оквиру истраге до сада су ухапшени радник Фирме "Сектор секјурити" Родољуб Гајић из Бањалуке, који је обезбјеђивао супругу и дјецу убијеног Крунића, а за којег се сумња да је одавао информације осумњиченима Бенедију Ђукановићу и Емилију Балди.

Ухапшен је и Емилио Балдо, док се и даље трага за другим осумњиченим Бенедијем Ђукановићем.

У Гламочанима код Бањалуке у ноћи између 22. и 23. априла у пуцњави су убијени Славиша Крунић, власник компанија "Сектор секјурити", "Житопека", "Житопродукт", "Сектор АДС" и "Сектор ЗОС", један од његових пратилаца Жарко Павловић и нападач Жељко Ковачевић, док је други Крунићев пратилац рањен.