latinica  ћирилица
20/06/2019 |  08:39 ⇒ 12:39 | Аутор: СРНА

Младић убио суграђанина на кућном прагу; Ухапшен Александар Бубњевић

Припадници Полицијске управе Бањалука у року од сат времена ухапсили су Александра Бубњевића осумњиченог да је убио Мирослава Татића у бањалучком насељу Лазарево, сазнаје Срна.

Према сазнањима Срне, синоћ око 23.30 часова син жртве Дејан Татић пријавио је полицији да је нашао оца на кућном прагу са убодном раном.

Полиција је одмах изашла на лице мјеста, а након сат времена заустављено је возило у близини Парка Младен Стојановић којим је управљало лице за које се сумњало да је убио суграђанина.

Са њим у возилу била је и малољетна женска особа.

Упркос напорима љекара, Мирослав Татић је након покушаја реанимације преминуо.

Припадници Полицијске управе Бањалука предузимају мјере с циљем документовања кривичног дјела убиства које се догодило синоћ у Бањалуци, а у току је увиђај и изузимање трагова и предмета који ће послужити као доказ у кривичном поступку.

Из ове управе је саопштено да је 25 минута послије поноћи ухапшено лице чији су иницијали А.Б. /28/ из Бањалуке због сумње да је синоћ у 23.30 часова нанио повреде педесетдвогодишњаку усљед којих је овај преминуо.

На лицу мјеста је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а све даље мјере према ухапшеном лицу предузимаће се према његовој инструкцији.