X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Здравосфера
24/06/2019 |  14:03 ⇒ 15:21 | Извор: РТРС

Бањалука добила Вибер стикере, преузимање бесплатно

Од данас је доступан Вибер пакет стикера Града Бањалука које можете преузети беспалтно.
Вибер стикери Града Бањалука - Фото: РТРС
Вибер стикери Града БањалукаФото: РТРС

Свако коме је Бањалука драга, сада ће имати још један начин да изрази и подијели љубав према овом граду. Вибер пакет стикера Града Бањалука истиче познате и драге симболе и знаменитости града.

- Град Бањалука и компанија Вибер препознали су прилику за покретање сарадње која би користила друштву и институцијама, као и туристима, са првим пакетом популарних Вибер стикера за један град из БиХ. Избор 20 врхунски дизајнираних стикера представља душу, историју и знаменитости града, а сада нуди јединствен начин својим становницима и посјетиоцима да изразе љубав и осјећања према Бањалуци - наведено је у саопштењу Градске управе.

Уз Вибер стикере, Бањалука је прва у Републици Српској и БиХ - и један од првих градова у регији - који је покренуо властиту Вибер заједницу - преко које њени чланови могу да добију информације из прве руке о важним локалним вијестима, догађајима и активностима.

Приступ заједници ће бити аутоматски за Вибер кориснике, који бесплатно преузимају стикере града Бањалуке.

Градоначелник Игор Радојичић рекао је да се Бањалука одлучила на овај корак као још један вид промоције града, пратећи изазове које намеће развој модерне технологије.

- Стикере су урадили наши млади, домаћи дизајнери и сваки од њих представља аутентично рјешење, карактеристично за наш град. Сигуран сам да ће стикери наићи на позитивну реакцију наших суграђана, додатно промовисати Бањалуку као отворен град и, на одређен начин, употпунити и понуду за наше посјетиоце - закључио је Радојичић.

Вибер није само апликација за комуникацију; у времену иза нас, постао је много више од тога. Са више од милијарду корисника представља водећу платформу за интеракцију, размјену порука, забаву, али и за успостављање односа између различитих брендова, институција и локалних организација.

- Посебно смо поносни на сарадњу са Градом Бањалука, што одражава посвећеност Вибера стварању снажних и ангажованих партнерстава широм наше регије. Ове шармантне Вибер наљепнице сигурно ће представљати нову димензију поштовања према првом граду у БиХ који ће имати пакет стикера на нашој апликацији - и даље повезати породице, пријатеље и све наше кориснике који дијеле љубав према Бањалуци гдје год се налазили у свијету - изјавила је Даниела Иванова, директорица Вибера за пословни развој у Средњој и Источној Европи.

Бањалучке Вибер стикере можете бесплатно преузети у току сљедећа три мјесеца.

Израду стикера и унапређење постојеће Вибер заједнице града Бањалуке финансијски је подржала компанија Проинтер ИТСС.

Вибер стикере Бањалуке преузмите овдје: https://stickers.viber.com/pages/banjaluka_bih