latinica  ћирилица
08/07/2019 |  09:23 ⇒ 13:42 | Аутор: СРНА

Вишковић: Српска поносна на успјех кошаркашица Србије

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић честитао је женској кошаркашкој репрезентацији Србије освајање бронзане медаље на Европском првенству, поручивши да је ово још једна медаља на коју су и становници Српске изузетно поносни.
Радован Вишковић - Фото: РТРС
Радован ВишковићФото: РТРС

- Велико ми је задовољство да вам, у име Владе Републике Српске и у своје име, честитам на освојеној бронзаној медаљи на Европском првенству у Београду. Ваша сјајна игра резултат је велике пожртвованости, истрајности и преданости тимској игри - наведено је у Вишковићевој честитци.

Вишковић је изразио наду да ће женска кошаркашка репрезентација Србије и у наредном периоду низати успјехе и наставити са представљањем српског спорта у најбољем свјетлу.

Женска кошаркашка репрезентација Србије освојила је бронзану медаљу на Европском првенству, након што је јуче у утакмици за треће мјесто побиједила Велику Британију резултатом 81:55.

Бронзаним кошаркашицама Србије, искрену честитку на игри, залагању и промоцији Српске и Србије, упутио је и предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић.