latinica  ћирилица
11/07/2019 |  15:58 ⇒ 20:06 | Аутор: РТРС

Заплијењена дрога у вриједности од 200.000 КМ, осумњичени предат Тужилаштву (ФОТО)

Полиција у Источном Сарајеву ухапсила је једно лице у чијем стану је пронађено и заплијењено више од 40 килограма дроге, новац и мобилни телефони.

Незванично сазнајемо да је ријеч о Емиру Селимовићу из Кантона Сарајево, који је изнајмио стан у Хиландарској улици у Источном Новом Сарајеву.

Осумњичени је већ неколико мјесеци интезивно праћен, да би синоћ око 22 часа извршен упад у његов изнајмљени стан. Заплијењено је више од 40 килограма дроге, новац и мобилни телефони.

- Пронађено je 15,50 килограма опојне дроге марихуана, 6,50 килограма опојне дроге спид 1,39 килограма опојне дроге такозване МДМА, 22 килограма супстанце коефеин и 7.000 таблета есктазија - навео је начелник Полицијске управе Источно Сарајево Бранимир Шеховац.

Ухапшени је током дана предат Окружном тужилаштву у Источном Сарајеву. 

Источно Сарајево - зашлијењена дрога (Фото: РТРС)

- Напомињем да се ради о великој количини опојне дроге и да је ово један велики резултат за ову управу и сам МУП Републике Српске - додао је Шеховац.

Вриједност заплијењене дроге износи око 220.000 марака, а МУП Републике Српске и Полицијска управа у Источном Сарајеву и у наредним мјесецима радиће на сузбијању ове пошасти.