X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Здравосфера
11/07/2019 |  18:04 ⇒ 18:07 | Извор: РТРС

Први асфалт стигао у Јутрогошту код Приједора

Градоначелник Приједора Миленко Ђаковић отворио је данас новоасфалтирани пут у дужини од 2.100 метара у мјесту Јутрогошта код Приједора за шта је из градског буџета издвојено око 240.000 КМ.
Асфалт први пут у селу Јутрогошта - Фото: РТРС
Асфалт први пут у селу ЈутрогоштаФото: РТРС

- Ово је некад било село са много више мјештана, али и данас овдје има домаћина који вриједно раде и отворили смо овај пут који је први асфалт од када постоји село и дуго година су мјештани очекивали овај дан - рекао је Ђаковић.

Он је додао да је пут асфалтиран у оквиру пројекта асфалтирања сеоских путева и мјештани се овом путу искрено радују у нади да ће се у будућности наставити са асфалтирањем овог путног правца што ће им бити велико олакшање у комуникацији са градом.

- Наша је жеља да се ови путеви користе за повратак људи, а не да њиме одлазе у иностранство и тамо траже своју будућност - рекао је Ђаковић.

Предсједник Савјета мјесне заједнице Јутрогошта Бојан Милашиновић је изјавио да нови асфалт мјештанима, којих има око три стотине, пуно значи.

- Овај асфалт значи много за наш крај јер се на овај начин отварају нове могућности и перспективе за развој, за одржавање манифестација, за живот села уопште - истакао је Милашиновић.