latinica  ћирилица
24/07/2019 |  10:31 ⇒ 14:53 | Аутор: РТРС

На порталу БН позив на убиство Додика (ФОТО)

На порталу бијељинске БН Телевизије синоћ је објављен текст под насловом "Вукановић: Додик се окружио папцима" у коме су пренесени дијелови интервјуа који је за сарајевско Ослобођење дао Небојша Вукановић, посланик СДС-а у Народној скупштини Републике Српске, а испод текста емитовани су и пријетећи и узнемирујући коментари, преноси портал Инфосрпска.
Портал бијељинске БН телевизије - Фото: СРНА
Портал бијељинске БН телевизијеФото: СРНА

- У коментарима на тај текст који су објављени на порталу БН ТВ пуштен је /у 20.31 час/ и коментар аутора под псеудонимом "Романија": "Вукане капу ти скидам. Да ти бог подари здравље и дуг живот. Мало је тако поштених људи. А Додика једино метак може скинути с чела РС и напаћеног народа. Молим бога да се неко нађе и да га упуца да читав народ ослободи окова и ланаца. Нема друге, изгледа" - наводи се у тексту.

Фото: СРНА

Инфосрпска наводи да је опште познато и свјетска је пракса да су медији одговорни за све садржаје који се налазе на њиховим порталима, посебно за овакве пријетеће и узнемирујуће коментаре, што још више доводи у питање одговорност ове медијске куће када се зна да она годинама медијски сатанизује и криминализује Милорада Додика.

У међувремену је пријетећи коментар аутора под псеудонимом "Романија" уклоњен.

Извор: СРНА/РТРС