latinica  ћирилица
12/09/2019 |  17:35 ⇒ 17:36 | Аутор: СРНА

Пријем за ветеране ФК Црвена звезда и Борац

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић организовао је данас у Бањалуци пријем за ветеране фудбалских клубова Црвена звезда и Борац, поводом одигравања хуманитарне утакмице, чији је организатор Фондација "Дјеца нам се рађала".
Пријем за ветеране Звезде и Борца (Фото: Влада Српске) -
Пријем за ветеране Звезде и Борца (Фото: Влада Српске)

Вишковић је захвалио ветеранима Црвене звезде"и Борца што су се радо одазвали позиву да одиграју хуманитарну утакмицу, која има за циљ промоцију наталитета у Републици Српској, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе са јавношћу.

Премијер је упозано госте о пронаталитеној политици у Републици Српској и мјерама које у том правцу предузима Влада Српске, те истакао да је у промоцији наталитета важан ангажман сваког грађанина.

Данашњем пријему присуствовали и предсједник Фудбалског клуба Црвена звезда Светозар Мијајловић, некадашњи предсједник Црвене звезде Драган Џајић, те предсједник фондације "Дјеца нам се рађала" Владо Ђајић.

На Градском стадиону у Бањалуци данас се одржава хуманитарна утакмица ветерана фудбалских клубова београдске Црвене звезде и бањалучког Борца с циљем подизања свијести о значају повећања наталитета у Републици Српској.