latinica  ћирилица
16/11/2019 |  14:21 ⇒ 14:22 | Аутор: СРНА

Стефан Сејмановић спроведен у Окружно јавно тужилаштво Бањалука

Полицијски службеник Полицијске управе Бањалука Стефан Сејмановић, који се сумњичи за злоупотребу службеног положаја и недозвољену производњу и трговину наркотицима, спроведен је данас у Окружно јавно тужилаштво Бањалука, речено је Срни у овом тужилаштву.
Окружно јавно тужилаштво Бањалука - Фото: СРНА
Окружно јавно тужилаштво БањалукаФото: СРНА

Сејмановић је ухапшен у акцији кодног назива "Мерлин 2", коју су реализовали полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске и Полицијске управе Бањалука.

Начелник Одјељење за односе са јавношћу МУП-а Српске Мирна Миљановић изјавила је јуче Срни да је полицијски службеник Полицијске управе Бањалука чији су иницијали С.С. лишен слободе због постојања основа сумње да је извршио кривична дјела злоупотреба службеног положаја или овлаштења и недозвољена производња и промет опојних дрога.

- Он ће, уз извјештај о почињеним кривичним дјелима бити предат у надлежност Окружног јавног тужилаштва Бањалука. Против њега је покренута и иницијатива за покретање дисциплинског поступка и биће суспендован - рекла је Миљановићева.