latinica  ћирилица
22/11/2019 |  12:18 ⇒ 12:35 | Аутор: Агенције

Милош Биковић о новом филму "Слуга" (ВИДЕО)

Само неколико дана послије премијере у Москви, у српске биоскопе премијерно стиже руска комедија "Слуга" са Милошем Биковићем у до сада невиђеној улози - младог, богатог и бахатог момка, који стицајем околности добија лекцију правих вриједности из живота.
Милош Биковић у филму "Слуга" - Фото: Screenshot
Милош Биковић у филму "Слуга"Фото: Screenshot

Премијера филма "Слуга" биће 27. децембар у биоскопу Синеплекс Ушће, а истог дана филм ће почети да се приказује на редовном репертоару биоскопа широм Србије и региона.

Биковић глуми главног јунака Григорија Гришу, раскалашног клинца који не мари за друге, због чега његов отац исценира саобраћану несрећу, из које ће се његов син пробудити у прошлости! Гриша се буди у прошлом вијеку, окружен сељацима, који не знају за његове "магичне скаламерије" попут мобилног телефона и који га нимало не штеде.

- Имамо необичну причу, врло занимљив сценарио и маркантне ликове - открива Биковић, истичући да је тачно да игра размаженог сина, али да у њему постоји зрнце доброте које ће се током филма развијати.

Кроз серију урнебесних сцена видимо како се Биковић сналази као слуга.

У филму који је режирао Клим Шипенко, осим Биковића играју и Иван Охлобистин, Марија Миронова, Александр Самојленко, Александра Бортич, Олга Дибцева и други.