latinica  ћирилица
01/12/2019 |  17:00 ⇒ 20:09 | Аутор: sputniknews.com

Огласио се Науранац кога је преко ноћи због Косова запратило 35 хиљада Срба (ФОТО/ВИДЕО)

Науранац Аноу Дебао, који се ни крив ни дужан прославио на Инстаграму након што је његова земља повукла признање Косова, огласио се на Инстаграму и захвалио десетинама хиљада пратилаца из Србије.
Аноу Дебао -
Аноу Дебао

Становник мале земље Науру Посебно је истакао страницу "негуј мо србски" која је од њега направила првог инфлуенсера малецне земље на Пацифику, тако што се покренули акцију да га запрати више људи него што острво има становника.

      View this post on Instagram

JAVIO SE BRAT @anou.debao VIDEO PORUKOM I TAKO ZAOKRUŽIO OVU JEDNU LEPU PRIČU KOJA TRAJE VEĆ PAR DANA! SRBI I NAURANCI BRAĆA ZAUVJEK

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) on Dec 1, 2019 at 3:54am PST

- Здраво, ја сам Аноу Дебао, ово је одговор мојим пратиоцима из Србије којих је 40.000. Све је ово захваљујући страници ’негуј мо србски‘. Надам се да сам то добро изговорио јер баш не знам и не разумем ваш језик, али се надам да ћу наредних недеља и месеци научити више од вас. Опростите ми што сам каснио са одговорима на ваше лајкове, коментаре и поруке - рекао је на Инстаграму Аноу покушавајући да на српском језику изговори име странице која му је донијела више од 40.000 пратилаца из наше земље.

Ануо је неко вријеме био у шоку изненадном славом на интернету и открива шта му је све пролазило кроз главу.

- Дио мене и даље вјерује да је ово јако компликована превара - каже Аноу, али ипак не мисли да је то случај након што је исчитао силне коментаре и преводио их са српског.

Све је почело прије неколико дана, кад је Науру, мала острвска држава у Тихом океану недалеко од екватора, повукла признање независности Косова.

      View this post on Instagram

OVO JE @anou.debao RANDOM STANOVNIK REPUBLIKE NAURU I IMA 36 FOLOVERA. NAURU IMA 11.359 STANOVNIKA. DALI @anou.debao MORE DIMA FOLOVERA VISE NEGO NJEGOVA DRZAVA STANOVNIKA?! NAPRAVIMO NAJ VECEG NAURANSKOG INFLUENSERA ODNJEGA. FOLOW @anou.debao UOPAAAAAA

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) on Nov 26, 2019 at 4:47am PST

Након тога је шаљива страница Негујмо србски (коју прати 418 хиљада људи) подијелила профил насумичне особе из Нуруа Аноуа Дебаоа, и позвала људе да га прате.