latinica  ћирилица
04/12/2019 |  12:21 ⇒ 13:18 | Аутор: СРНА

Акција "Флеш": Одузети дрога, оружје и мобилни телефони

У полицијској акцију "Флеш", која се проводи на подручју Источног Сарајева, одузета је одређена количина опојне дроге хероина, таблета хептанон, метадон, ватрено оружје, мобилни телефони и други предмети који могу послужити као доказ у кривичном поступку, рекла је Срни начелник Одјељење за односе са јавношћу МУП-а Српске Мирна Миљановић.
Акција "Флеш" - Фото: СРНА
Акција "Флеш"Фото: СРНА

Она је подсјетила да су у овој акцији ухапшена два лица која ће након криминалистичке обраде уз извјештај о почињеном кривичном дјелу бити предата у надлежност Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву.

На подручју Источног Сарајева проводи се акција "Флеш" усмјерена на разбијање организоване криминалне групе која се бавила неовлаштеном производњом и прометом опојних дрога.

Миљановићева је раније изјавила Срни да акцију проводе полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Републике Српске у сарадњи са Полицијском управом Источно Сарајево.

Акција, као и све даље мјере и радње проводе се под надзором Окружног тужилаштва у Источном Сарајеву, рекла је Миљановићева.