latinica  ћирилица
04/12/2019 |  13:18 ⇒ 15:49 | Аутор: СРНА

У акцији "Флеш" ухапшени Велемир Поњарац и Бранка Копривица (ФОТО)

Велемир Поњарац и Бранка Копривица, обоје са Сокоца, ухапшени су у полицијској акцији "Флеш", која је проведена на подручју Источног Сарајева, сазнаје Срна.

Након криминалистичке обраде, ова лица ће уз извјештај о почињеном кривичном дјелу бити предата у надлежност Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву.

Начелник Одјељења за односе са јавношћу МУП-а Српске Мирна Миљановић изјавила је да је у полицијској акцији "Флеш" одузета одређена количина опојне дроге хероина, таблета хептанон, метадон, ватрено оружје, мобилни телефони и други предмети који могу послужити као доказ у кривичном поступку.

Фото: СРНА

На подручју Источног Сарајева проводи се акција "Флеш" усмјерена на разбијање организоване криминалне групе која се бавила неовлаштеном производњом и прометом опојних дрога.

Миљановићева је раније изјавила Срни да акцију проводе полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Републике Српске у сарадњи са Полицијском управом Источно Сарајево.

Акција, као и све даље мјере и радње проводе се под надзором Окружног тужилаштва у Источном Сарајеву, рекла је Миљановићева.