latinica  ћирилица
31/12/2019 |  07:14 ⇒ 30/01/2020 | 13:05 | Аутор: РТРС

Спектакуларан новогодишњи програм РТРС-а

Редакција Забавног програма наше куће за данас је припремила до сад најспектакуларнији новогодишњи програм.

Музичке звијезде, гости, укључења, занимљиви прилози, поклони... Све је спремно. Велики спектакл гледаоце очекује вечерас након Дневника 2, у програму "Хармоника свира диско".

Музичке звијезде, ватромети, Дјед Мраз, културно-умјетничка друштва, гламурозне тоалете и бљештава сценографија - оно је што ћемо гледати у новогодишњем програму РТРС-а.

- Предивно је заиста, дивна је сценографија, одушевили сте ме. Спремљено је све на свјетском нивоу - каже пјевачица Сања Ђорђевић.

Новинаре и водитеље наше куће видјећемо у гламурозном издању дочека 2020. Неки су се окушали и у глумачким водама.

- Ја сам заправо у новогодишњем програму имала једну глумачку улогу. Требало је да будем "лажна Лепа Брена" и мислим да сам то добро одрадила. Али ја сам само кратко била Лепа Брена јер нам се у студију придружила, наравно, права, уз коју ће наши гледаоци моћи да уживају у новогодишњој ноћи - каже водитељка Дневника 2 Биљана Кнежевић.

А права Лепа Брена није крила радост што је специјални гост новогодишњег спектакла РТРС-а.

- Пошто овдје заиста дуго нисам била, морала сам да дођем и одам своје поштовање овој фантастичној и предивној публици - каже Лепа Брена.

Сви запослени Јавног медијског сервиса Републике Српске изузетно су поносни на овај високобуџетни новогодишњи програм.

- Мислим да је ово нешто што до сада, засигурно, није виђено на нашим просторима. Све је феноменално, пршти од радости, весеља, свјетла. Једноставно, срећа - истакла је уредница Сања Кошарац.

- Нисмо у радној атмосфери иако је ово на неки начин радна атмосфера, али у сваком случају трудимо се да наши гледаоци у новогодишњој ноћи осјете да нам долази једна лијепа, весела и радосна Нова година - наводи уредница и водитељка Дневника 2 Нада Арлов.

И забавњаци и народњаци наћи ће пјесму за себе. Вјерујемо да ће плеса и весеља бити и испред малих екрана, јер само на РТРС-у у ноћи 31. децембра "Хармоника свира диско".