latinica  ћирилица
09/02/2020 |  13:37 ⇒ 15:21 | Аутор: ТАНЈУГ

Вулин одговорио Подгорици: Тресла се гора, родио се - штрумпф

Министар одбране Србије Александар Вулин изјавио је данас да се "из плиме ријечи и осеке доказа" у одговору министра одбране Црне Горе Предрага Бошковића види да нема ни најмање сумње да Србија нити покреће нити је покретала ниједну активност која би могла да се тумачи као хибридна пријетња према Црној Гори.
Александар Вулин - Фото: СРНА
Александар ВулинФото: СРНА

- Прочитали смо да је име Србије само по себи пријетња, а природна везаност Срба у Црној Гори за Србију разлог да се позива на НАТО повељу - саопштио је Вулин, реагујући на изјаву Бошковића да "свједочимо незапамћеној, веома интензивној кампањи напада на Црну Гору од стране Србије са свих нивоа - као и да са "НАТО партнерима разговарају у континуитету о свим изазовима када је Црна Гора у питању".

Вулин је, у одговору црногорском министру, истакао да осим имена Србије није било других битних разлога да се тражи помоћ моћних савезника у одбрани Црне Горе.

- Тресла се гора, родио се — штрумпф. И надаље хибриди сјеменског кукуруза остају једина хибридна пријетња која у Црну Гору стиже из Србије - рекао је Вулин.

Повезане вијести:

Званична Подгорица објавила: Свједочимо незапамћеном, интензивном нападу Србије