latinica  ћирилица
22/02/2020 |  13:09 ⇒ 13:22 | Аутор: РТРС

Добромировић: Додиков `РСегзит` и америчка казна

Када српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик и његови сарадници најаве да ће расписати рефендум о изласку из Федерације БиХ - Запад режи и лаје, а богами покушава и да уједа, али када Аљбин Курти најављује референдум о уједињењу с Албанијом или албански премијер Еди Рама најави да ће лобирати по свијету за признање независности измишљене државе зване Косово - Запад ћути, пише уредник Милан Добромировић.
Милан Добромировић (фото: informer.rs) -
Милан Добромировић (фото: informer.rs)

- Када осведочени и осуђени терориста Аљбин Курти, који је само пуком срећом и огромним притиском западних кербера пуштен из српског затвора, а сада се шепури у лажној премијерској фотељи још лажније државе Косово, најављује референдум о уједињењу с Албанијом - Запад ћути. Европским и америчким центрима моћи очигледно не смета злочиначки и јако опасан шиптарски пројекат 'велике Албаније' -  истакао је Добромировић у тексту под насловом "Додиков 'РСeгзит' и америчка казна" објављеном на његовом блогу.

Он је указао и на чињеницу да Запад ћути и када албански премијер Еди Рама, политички "трендсетер" и "модна икона" из Тиране позната по фирмираним тренеркама и патикама, кога иначе угледни британски и њемачки медији означавају као шефа нарко-мафије и организованог криминала који су попут цунамија запљуснули Лондон и Берлин, најави преко свог младог сарадника, шефа албанске дипломатије Гента Цакаја да ће заједно са Приштином лобирати по свијету за признање независности измишљене државе зване Косово.

- Европским и америчким шефовима центара моћи не смета кампања стварања лажне, криминалне, мафијашке, нарко-државе Косово. Не сметају им ни најаве да ће Албанија и такозвано Косово ускоро 'укинути границе'. А и што би им сметало када ће у своје дубоке и никада до краја пуне џепове сасути милионе прљавог нарко-новца, који ће им здушно и уз намигивање дати управо политичари из Тиране и Приштине - констатовао је Добромировић.

Он је подсјестио да Запад ћути и када руководство Хрватске, било старо или ново, најави да ће Србију блокирати на европском путу док се не ријеше проблеми попут права хрватске мањине у Србији или повратка избјеглица, а тај исти Загреб из године у годину све помпезније слави стравичан злочин и геноцидну војну акцију "Олуја" током које је протјерано више од 250.000 Срба.

- Дакле, великим европским и америчким демократама не смета хрватско лицемерје. Наравно да не им смета, када су и сами такви. И још гори - оцијенио је Добромировић.

Али, када Милорад Додик, српски члан Предсједништва БиХ и његови сарадници, заједно са институцијама Републике Српске, покрену побуну против покушаја званичног Сарајева да отме готово 100.000 хектара пољопривредног земљишта те исте Републике Српске и најаве да ће, уколико бошњачки политичари и високи представник међународне заједнице у БиХ Валентин Инцко наставе с урушавањем Српске, расписати рефендум о изласку из Федерације или како је то Додик сликовито рекао "РС-егзит", Добромировић је истакао да Запад тада режи и лаје, а богами покушава и да уједа.

- Тако су одмах западни званичници, на челу са Инцком који вишегодишње бичевање Републике Српске наплаћује најмање 40.000 евра мјесечно /!/, из рукава извукли претње 'црним листама' /Додик је већ непожељан у САД/ и додатним санкцијама не само Милораду Додику и његовим сарадницима, него чак и Републици Српској. Значи, Западу сада смета то што једна међународно призната Република Српска спречава отимачину сопствене земље!?! Занимљиво. Још више јадно и бедно! Али, нажалост, очекивано... - истакао је Добромировић.

Извор: milandobromirovic.wordpress.com